Dag 17 de voorlaatste dag
23 Mei 2010 | Verenigde Staten, Las Vegas
24 Mei 2010 - 08:50
José:
Hey luitjes
En toen was het weer tijd om naar huis te gaan! Dat heeft ook wel iets hoor. Je kinderen weer zien. Je eigen spulletjes, je eigen bedje!!!! (niet onbelangrijk) Ben evne de draad kwijt want julie leven daar 6 uur eerder. Raar hé! Ik denk als jullie wakker worden dat jullie dan gaan vertrekken naar het vliegveld.
Kijk nog een keer goed om je heen en snuif de Amerikaanse lucht op want eenmaal thuis is het echt weer Hollands. hahaha
Goede reis, rust maar lekker uit want als je in Nederland bent gaat de klok weer vooruit( verwarrend hé!) en dan duurt de dag nog zooooooo lang!
Se you soon!
xxx
José -
24 Mei 2010 - 08:58
Lidia:
Jammer, jammer, jammer, voor jullie natuurlijk in hoofdzaak, maar ook voor ons. Want wat zullen de morgens kaal worden zonder even vlug te kijken hoe het met zusje en zwager gaat in Amerika!!!
Maar ik zie langzaam maar zeker wel steeds meer moeie trekjes, dus misschien is een kleine pauze met reizen ook wel erg goed. In afwachting van de volgende reis natuurlijk. En wat ik altijd tegen mijn man zeg, de eerste dag na de vakantie is weer een dag minder tot de volgende vakantie!!!
Een fijne, rustige, probleemloze terugreis gewenst, en hopelijk tot gauw weer ziens of horens!!!!
Dikke knuffel
Lidia -
24 Mei 2010 - 09:50
Marga En Pieter:
Lieve allebei,
We wensen jullie een heel goede terugreis. Wij gaan zelf dinsdag weg voor een weekje, maar je hoort nog van ons.
liefs -
25 Mei 2010 - 16:30
Trudy:
Hee, welkom thuis. Vele indrukken en foto's rijker, goed vermoeid, maar voldaan naar ik hoop.
Ik ben benieuwd naar alle foto's.
Tot snel en rust eerst maar eens lekker uit.
Groetjes -
26 Mei 2010 - 13:02
André:
Hi Guys,
Ik heb even een paar dagen geen tijd gehad om te lezen, maar ben nu weer bij.
Als jullie dit lezen zijn jullie weer thuis, met een heleboel foto's en heel veel herinneringen.
Ik weet zeker dat jullie aan deze vakantie nog lang aan zullen terugdenken.
En zo te lezen in al die leuke verslagen en te zien aan alle foto's hebben jullie ook een geweldige vakantie gehad.
Bedankt voor het mee mogen beleven van jullie mooie vakantie.
André
PS Volgend jaar weer? ;-) -
26 Mei 2010 - 16:08
Ad En Esther:
Hoi Ton en Marlies
Ik heb alle verslagen bijgehouden. We vinden dat jullie een schitterende reis hebben gehad en hoop ook een goede terug vlucht.
Fijn dat jullie er zo van genoten hebben.
Ton tot volgende week.