dag 4 Tusayan South Rim Grand Canyon
Door: MrSnuggles
10 Mei 2010 | Verenigde Staten, Tusayan
Sweet dreams en tot morgen weer. Het is heel leuk om zo'n enthousiaste tegenberichten van jullie te mogen ontvangen.
Liefs, Ton en Marlies
11 Mei 2010 - 07:15
Bob En Mia:
Howdy
Het echte werk van easy driving is nu begonnen.
Zeker aan te south Rim heb je schitterende overlooks met nog mooiere uitzichten.
Je zult ook net als straks in Monument Valley leuke kraampjes tegenkomen van the Navajo Indians met sieraden. Niet duur en zeker de moeite waard.
Als je de campers vergelijk met die hier in nederland dan zijn het bij ons maar hondenhokjes.
Maar war we nu nog steeds missen is die foto van Ton met korte broek en pet in de Mustang !!!! of zit Marlies zo te genieten ahter het stuur dat jij niet meer mag rijden en gebombardeerd ben tot navigator.
Blijven genieten we zijn weer in afwachting van het volgende verslag.
Greetings
Bob en Mia
11 Mei 2010 - 09:01
Oma Bets:
Hoi lieve Ton en Marlies
Ik heb jullie berichten bij Lidia zitten bekijken, geweldig!!! Hopelijk blijft het zo en ik wens jullie een hele fijne verdere vakantie. Marlies, geweldig dat je dit zo nu kunt meemaken en zo aan het genieten bent, ik zag het aan je gezicht, zoals je zit te stralen in de auto!!!!
Geniet heel erg van alles wat jullie doen en nog willen doen. Ik hoor alles hoop ik nog in detail als jullie weer thuis zijn.
Dikke knuffel en kus van oma -
11 Mei 2010 - 11:32
José:
Hey vakantiegangers
Ik probeer iedere keer iets terug te sturen. Dat is ook leuk voor jullie om t lezen hoe wij jullie verslagen ervaren! Nou ik vind het keileuk om te zien en te lezen wat jullie allemaal zien daar.Het is allemaal even mooi wat jullie laten zien! Ga hier vooral mee door. Geniet samen van deze 2 dagen "rust"
xxx
José -
11 Mei 2010 - 18:16
Ine:
hello there.oma geholpen met dit hokje, helaas op de verkeerde dag gezet. lees maar even op dag drie, thanks. wat een prachtig fotomateriaal ben benieuwd naar de rest. groetjes