Een snel verslag van de heenreis - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu Een snel verslag van de heenreis - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu

Een snel verslag van de heenreis

Door: MrSnuggles

Blijf op de hoogte en volg

10 Mei 2011 | Verenigde Staten, Denver

Even snel een verslagje om jullie gerust te stellen. Jawel, we zijn aangekomen, veilig en wel. Vanaf dat we thuis zijn vertrokken heeft de reis 23 uren geduurd. Ons hele ritme ligt op zijn gat, we hebben zojuist nog gedineerd, om 20.00 uur Denver tijd, oftewel een belachelijke 4 uur 's nachts nog aan de zalm, kip en Budweiser. De foto's staan wel op de PC, maar die volgen later nog, inclusief meer info. Wordt vervolgd maar voor nu gaan wij even onder zeil.
P.s. we hebben nu in ieder geval een mooi vervoermiddel, bouwjaar 2011 met 6.199 op de teller. Gaat helemaal goed komen.

We melden ons later weer.

• 11 Mei 2011 - 05:31

Bob Eb Mia:

Welkom in cowboyCity !!!!!!!

we hebben de reis gevolgd op de diverse sites en hebben idd gezien dat jullie een voorspoedige reis hebben gehad. 23 uur ja dat ben je kwijt zeker als het geen rechtstreekde vlucht is.
    als het goed is heb je ook kunnen ien hoe leuk het vliegveld van Denver is gebouwd. het zijn net
    allemaal tipi´s
    Maar goed de eerste Bud is binnen zo te lezen en na een goede nachtrust kunnen we aan het avontuur gaan beginnen. Als jullie uitgerust zijn is het misschien een tip om een Grayline bus te pakken in Denver zo´n up and Go en een rondtour door Denver te maken om een leuke indruk te krijgen van de stad.

Als jullie gaan genieten gaan wij volgen.

Veel plezier
    Bob en Mia

• 11 Mei 2011 - 06:31

André:

Goed om te lezen dat alles voorspoedig is verlopen.
    Tja, die 23 uur hakt er ff in.
    Eén voordeel, je zit morgenochtend wel gelijk weer in het ritme.
    Dat zal wel anders zijn als jullie terugkomen, maar dat duurt voor jullie gelukkig nog héél lang.
    We gaan jullie natuurlijk ook weer heel de trip volgen.

Veel plezier en laat de verslagen en foto's maar komen!!

Greetz from Papecity.

• 11 Mei 2011 - 07:24

Astrid:

Heeeeey pap en mam

jullie zitten net buiten het gebied van het slechte weer vandaag.
    In een gedeelte van Kansas (Wichita pap :) ) en Oklahoma is vandaag Moderate risk inplaats van Slight risk. rara wat ik vanavond volg.
    Ben in ieder geval blij dat t niet bij jullie is!!!!!!!!!!
    Mam, Nox is weer stil geworden om half 5 :P
    Tot smsens, msnens en heeeeeeeeeel veel plezier.
    xxxxxxx As

• 11 Mei 2011 - 07:41

Wouter:

hey pap en mam,

fijn om te horen dat jullie er zijn eindelijk. Nu gaan genieten, dan doen wij dat ook ;)

groetjes van ons.

• 11 Mei 2011 - 09:58

Frans En José:

Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! Nu eerst lekker slapen en dan kan het grote avontuur beginnen!

xxx

• 11 Mei 2011 - 16:09

Lidia:

Hoi reizigers
    verheug me al weer op jullie mooie foto's!!!!!
    Denk eraan jullie energie te verdelen (vooral mijn zussie), jullie hebben zoooolang de tijd om te genieten. Geniet ze ..........
    Knuffel Lidia