USA, here we come (again)
Door: MrSnuggles
15 Januari 2011 | Nederland, Gemert
15 Januari 2011 - 11:51
Frans En José:
Jullie hebben weer iets héél moois voor de boeg. Het is zo mei !!!!
Geniet maar vast van alle voorbereidingen die je nu kunt gaan doen!
Er is alleen een probleem:
Ik weet niet of ik mijn dinneke een hele maand kan missen hoor, hihihihi
15 Januari 2011 - 19:05
Bob En Mia:
Marlies en Ton,
Dit wordt weer genieten, een prachtige reis die weer veel indruk op jullie zal maken,
we hebben het allemaal al een keer gezien, maar net zoals jullie, als je het eenmaal gezien hebt,
MOET je terug. en al zie je dingen voor de tweede keer, dat is totaal geen straf.
Nu maar lekker voorpretten, dat is ook al leuk en het is zo weer mei.
En Ton vergeet in Las Vegas niet een ontbijt te nemen voor the Hungry man, aan een hungry woman is niet gedacht, dus Marlies, jij zal het met een geroosterde boterham moeten doen !!!!
We kijken uit naar jullie reisverslagen.
Groetjes, Bob en Mia
17 Januari 2011 - 15:18
André:
Sjongejonge, dat wordt weer een drukke reis zo te lezen.
Mooi vooruitzicht hoor.
Alvast veel sun en fun gewenst.
Greetz from Pape-city. -
04 Mei 2011 - 14:57
Frans En José:
Nog even en jullie grote avontuur gaat beginnen. Ga er heerlijk van genieten en hou ons maar weer op de hoogte, ok?
09 Mei 2011 - 19:20
Bob En Mia:
Ton en Marlies.
We hadden nog wel een kick off verwacht voor het begin van de grote reis.
we gaan het allemaal weer op de voet volgen. Met prachtige verslagen en schitterende foto´s
Wij wensen jullie een voorspoedige vlucht en heel veel plezier.
We wachten met spanning op de eerste verslagen en foto´s
Groetjes
Bob en Mia
10 Mei 2011 - 20:09
Lidia:
Hoi zusje, zwager,
Hopelijk is alles goed gegaan op de grote reis?!!! Heb veel aan jullie gedacht, hopelijk zijn jullie niet al te vermoeid en genieten van iedere minuut, dus ook de reis....
Hier is nu bijna bedtijd, maar misschien is er morgen al een eerste berichtje van jullie avonturen, ik ben benieuwd.
Dikke knuffel en geniet maar fijn!!!!!!!!
Lidia -
10 Mei 2011 - 21:00
Frans En José:
Eindelijk is jullie grote avontuur weer begonnen. Ik denk dat jullie er wel ongeveer zullen zijn nu?
Na een slaappauze kunnen jullie weer fris aan de start verschijnen voor jullie mooi reis
Geniet er lekker van, doe voorzichtig en schrijf maar weer veel moois naar ons
Dikke kus -
15 Mei 2011 - 15:43
Wil:
lieve Marlies en Ton,
Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe,en genieten ervan:)
XXX WIL