nog een aanvullinkje - Reisverslag uit Holbrook, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu nog een aanvullinkje - Reisverslag uit Holbrook, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu

nog een aanvullinkje

Door: mrsnuggles

Blijf op de hoogte en volg

31 Mei 2012 | Verenigde Staten, Holbrook

Ik ben een ontzettend belangrijk detail vergeten, we hebben in een tornadootje gezeten. Na Concho zagen we wat tumbleweed op de weg ronddraaien, en toen we er nietsvermoedend over/doorheen reden schudde de hele auto even. Vreemde ervaring. Nu waren er op de vlakte wel meerdere zandtornadootjes te zien, maar deze was onzichtbaar. Krijg ik geheid nachtmerries van, Astrid!!!

• 01 Juni 2012 - 05:48

Wouter & Cindy:

Hahaha, weer een nieuwe ervaring erbij. Gelukkig was het niet zo'n grote van een paar kilometer. :)

• 01 Juni 2012 - 08:02

Astrid:

hahaha gaaaaaaaaaaaaf!gelukkig dat jullie in een "veilig" gedeelte van Amerika zitten!
    heeeeeeeele fijne dag weer vandaag!!
    Hoop dat jullie een beetje geslapen hebben haha
    xxx As

• 01 Juni 2012 - 10:49

José:

Weer een ervaring rijker dus ;)
    Lijkt me wel heel bijzonder om dit mee te maken

• 01 Juni 2012 - 15:27

Trudy:

ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ik zou dat toch ook wel eng vinden.
    Hebben jullie dat ook gehad.
    Salap lekker en tot het volgende verslag.
    Trudy en de rest

• 01 Juni 2012 - 21:18

Nellie:

vergeten ze gewoon te vertellen dat ze in een tornadootje gezeten hebben.....pfft......lijkt me echt wel een gekke ervaring als je auto ineens aan het schudden is.....maar gelukkig niets geks gebeurd verder dus...gewoon lekker verder genieten....en wij weer van jullie heerlijke verhalen...

xx