Cowboytje spelen
Door: MrSnuggles
30 Mei 2012 | Verenigde Staten, Scottsdale
Dan zetten we koers naar Roosevelt, met de dam en het meer. Kort na Tortilla Flat houdt het asfalt op en gaan we over op onverhard, gravel. Het landschap is prachtig, de weg stoffig en een wasbord. Het trilt en rammelt en schud en schokt. Niet normaal meer. Marlies rijdt de Apache Trail zodat ik kon filmen en fotograferen (en dat doe ik dan ook driftig) maar na een lange tijd hou ik alleen nog maar mijn apparatuur in mijn handen om de schokken op te vangen. De schroeven trillen er bijna uit. Maar de auto houdt het en bij de Roosevelt Dam aangekomen gaat het weer over op asfalt. Jippie. Niks mis met de omgeving, die is prachtig, het landschap, de prachtige bloemen in de yucca's, de vele gieren die rondcirkelen en waarvan ik er eentje heb betrapt toen ie op de grond zat, de mooie vergezichten met het blauwe water in de diepte, de grote hoogteverschillen op hele korte afstanden, allemaal echt heel mooi.
Uiteindelijk rijden we via Miami en Superior weer richting Apache Jct en dan snel terug naar Scottsdale. We zijn allebei te moe om een Walmart te zoeken, dus gaan we lekker uit eten, een lokaal Amber biertje er bij en de avond kan niet meer stuk, zeker als we daarna op het terras gaan zitten bij live muziek en onder de vernevelaars. Mooi systeem en het werkt ook nog.
Dan is het welletjes geweest en kuieren we naar de kamer om jullie weer te informeren en ons voor te bereiden op de volgende dag. Die gaat via Globe, Show Low, Concho, Hunt naar het Petrified Forest National Park en we gaan overnachten in Holbrook.
Till tomorrow.
31 Mei 2012 - 05:13
Wouter & Cindy:
Geen foto's deze keer? ;)
Het klinkt in ieder geval allemaal weer heel mooi
Groetjes -
31 Mei 2012 - 05:15
Wouter & Cindy:
Oh, nu wel foto's. :) -
31 Mei 2012 - 05:40
Bob And Mia:
Howdy Folks
Ton heb ik iets teveel gezegd over de Apache Trail ??????
Vond je het geen schitterende route. waarbij je na elke bocht een postkoets verwacht met een horde indianen er achteraan. We begrijpen in iedergeval. dat jullie er van hebben genoten.
Ook de zadels is weer eens wat anders dan een kruk.
Prachtige foto´s en was voor ons ook alsof we er weer waren.
Blijven genieten dan blijven wij volgen
Greetings Bob and Mia
ps. Ton is er al bekend wanneer je uit het gips mag !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
31 Mei 2012 - 06:44
André:
Ziet er weer mooi uit!
Lekker stukkie om te lezen, en de foto's erbij om ons nog meer redenen te geven om ook de westkant van de States eens te gaan bezoeken.
Greetz from Pape-city 8-) -
31 Mei 2012 - 08:37
Astrid:
Nou dit zijn echt leuke foto's!!
Echt een heel andere wereld!
Ik snap wel dat jullie genieten :-D
Hoef niet te zeggen dat jullie dat moeten blijven doen want dat gebeurt toch wel denk ik zo.
En mam, je hebt weer een indiaan gevonden zie ik, helemaal happy dus haha
xxx As -
31 Mei 2012 - 08:48
Oma Rietje:
Ton je foto,s zijn weer prachtig,en genieten jullie heel goed.
Eerst had je gips benen,en nu kromme benen,wat kun je nog meer krijgen?
Je verslag is weer heerlijk om te lezen.
ik zie het voor me
Maak er weer een fijne dag van.
Heel veel groetjes van mam xxx
Marlies je ziet er vrolijk uit... -
31 Mei 2012 - 12:53
Kim:
Geweldige foto's weer. :) Het lijkt wel een filmset! ^^
(Die kalkoengier is ook prachtig en staat heel mooi op de foto.)
En wat een temperaturen... Pff.
Een gesmolten landingsbaan, stel je voor. Dan zou het ook niet lekker zijn, die hitte, lijkt me. :S
Gelukkig heb jullie het ietsje koeler. (Ietsje... Haha.)
Ik ben super benieuwd naar de foto's van en verhalen over het Petrified Forest National Park!
Petrified forest klinkt enorm mysterieus en spannend. ;)
Groetjes! -
31 Mei 2012 - 14:21
Lidia:
Ik geniet ontzettend van jullie stralende gezichten, de passende verhalen erbij!!!!
Houen zo!!!! -
31 Mei 2012 - 16:26
José:
Ik lees 40 graden!!!! Poe poe, das warm. Hier is het inmiddels flink afgekoelt en voor jullie koud ;)
Mooie foto's weer hoor!
Groetjes -
31 Mei 2012 - 20:35
Nellie:
hoe gaat het met je Ton? ben je weer een beetje opgeknapt?
liefs uut Rosmalen