Rawhide, yaaahiiieeeee - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu Rawhide, yaaahiiieeeee - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Verhofstad - WaarBenJij.nu

Rawhide, yaaahiiieeeee

Door: MrSnuggles

Blijf op de hoogte en volg

27 Mei 2012 | Verenigde Staten, Scottsdale

Hier wat later dan gepland onze belevenissen in het "oude wilde westen". Gisteravond was het te laat en vanmorgen hadden we geen internet.
De rit naar Chandler was toch nog effe 57,1 kilometertjes enkele reis, veelal uiteraard via snelwegen. Wat zouden we toch zonder Tomtom moeten, die brengt ons op de meest vreemde plekken. Maar goed, we waren mooi op tijd, hadden zelfs nog een klein uurtje over om Old Town te bezichtigen. Bij het Steakhouse moesten we ons melden, kregen alle kaartjes voor de rest van de avond en mochten we een kingsize rolstoel lenen. Eerst maar eens een rondje om te kijken wat er allemaal was. Ik moet het toegeven, de "bewoners" van het dorp leefden zich goed in en uit. Er werd geschoten dat het een lieve lust was, mensen werden "geelectrokuteerd", er was genoeg te zien. En niet te vergeten, het was lekker warm.
We hebben eerst maar eens fudge gehaald en in de koelbox gelegd, daarna wat winkeltjes bekeken en tegen zessen zijn we het Steakhouse ingegaan. We werden netjes naar onze "boot" begeleid waar al een hoefijzer met onze initialen klaar lag. Heel attent en heel gezellig (romantisch).Toen kwam er een fles lekkere champagne waarvan ik helaas maar een klein beetje mocht hebben, tja, ik was de Bob en moest nog 57 kilometertjes terug rijden. Na de champagne kwam een heerlijke salade, een "stew" een gietijzeren keteltje met een heerlijk soort chili, gevolgd door een groot bord met steaks, zoete maiskolven, bruine bonenschotel, garnalen, knoflookbrood, allebei een extra bord met een enorme gepofte aardappel met een zestal potjes met vanalles er in, lenteuitjes, spekjes, noem maar op. We hebben de helft maar weer teruggegegeven, we wilden liever niet uit elkaar spatten. Vol is vol nietwaar. En toen kwam er nog een dessert, vers fruit in chocolade gedoopt. Goedemorgen, waar moesten we dat weer laten.
We hebben het overleefd en gingen naar de show die om 20.15 zou beginnen. Alleen begon die om 20:00, dus waren we te laat. Nou, dan die van 21:15 maar. Gaan we in de tussentijd maar de foto laten maken. Jammer dan, hij zat al vol voor die dag.
Uiteindelijk hebben we een hele tijd zitten wachten, de accu was helemaal leeg, dus zijn we zonder show en zonder foto vertrokken. Doen we volgende keer nog wel eens over.
Als we net onderweg zijn, moet ik afremmen voor stoplichten en steken er in het licht van de koplampen 2 hondachtigen over, toch mooi 2 coyotes gezien.
Verder gaat alles goed en zijn we om een uur of 10 weer in het hotel en gaan we snel onder zeil. Tot morgen maar weer.

• 28 Mei 2012 - 06:52

Astrid:

Ooh echt jammer dat de foto en de show niet gelukt zijn!
    Ik keek zo naar die foto uit!!
    pap, was dat dat fudge winkeltje van tv?waar dat vrouwke de hele winkel leeggekocht had omdat dat de lekkerste fudge ter wereld was?want daar gingen jullie heen zei je toch?
    fijne daggg ik ga werken :(
    xxx as

• 28 Mei 2012 - 07:20

Bob And Mia:

Hoe kunnen jullie nu de show missen !!!!!!!!!!!!!

Maar in iedergeval weer goed gegeten en die foto van de sherrif van Rawhide is ook niet verkeerd.
    jij zegt 57,1 km was het niet 46,3 dan !!!!!!!!!!!!!!

Veel plezier

Bob en Mia

• 28 Mei 2012 - 07:52

Wouter & Cindy:

Dat is wel heel jammer dat je ze nu allebei niet hebt gehad. In ieder geval wel mooie foto's. :)

• 28 Mei 2012 - 10:02

Nellie:

lieve Marlies, lieve Ton

wooow, de foto's liegen er weer niet om, wat een geweldige reis zijn jullie aan het maken. Mijn eigen cowboy Rob kijkt zijn ogen uit bij jullie foto's. Die foto van Marlies met dat cowboyhoedje is keileuk, een goede vervanger voor jullie westernfoto. Toch wel heel jammer, dat jullie de show gemiste hebben en dé foto in kledij maken.......maar volgens mij valt dat in het niet bij al dat moois dat jullie live zien, zoals 2 coyotes in het wild.....geniet maar lekker verder samen, ik geniet vanaf de zijlijn met jullie mee.
    dikke plekkerds (tis hier lekker werum) uit Rosmalen xx

• 28 Mei 2012 - 10:32

Frans En José:

Wat maakt het uit dat het verslag later is dan geplant. Nu kunnen we er lekker 2 achter elkaar lezen.
    Internet is wel fijn als hij het doet. was wel ff balen denk ik! Maar het is nu niet de tijd om te stressen maar om te genieten. Komt de volgende keer wel weer goed, dat zie je wel!
    De show en de foto hebben jullie nog te goed. Weer iets om naar uit te kijken, toch?
    De foto's zijn heel mooi ;)

xxx