de thuisreis - Reisverslag uit Fiss, Oostenrijk van Verhofstad - WaarBenJij.nu de thuisreis - Reisverslag uit Fiss, Oostenrijk van Verhofstad - WaarBenJij.nu

de thuisreis

Door: MrSnuggles

Blijf op de hoogte en volg

30 Oktober 2010 | Oostenrijk, Fiss

Vandaag een kort laatste verslagje.
Zoals bekend is zo'n vertrekdag altijd een beetje hectisch. Alles inpakken (voor zover gisteravond niet gedaan) in de auto proppen (die zat goed vol)prullenbakken legen, enz, enz, een laatste babbeltje met de Gastheer en -vrouw en natuurlijk de financiele afwikkeling. Uiteindelijk gaan we vertrekken. Het is inmiddels kwart over 9 en het is (wederom) prachtig weer. De zon schijnt en vergezelt ons tot diep in Duitsland. Na de afdaling van de "bult" tanken we in Prutz nog een keer, dat moet genoeg zijn tot thuis. De reis verloopt voorspoedig. De cruise control staat op 130 km per uur, alleen met inhalen gaat t soms ff wat harder. Als beide dames even de ogen dicht hebben, probeer ik eens hoe het met 180 gaat. Sowieso sneller, de tank gaat wat sneller leeg, maar verder merk je er niks van. Net of je 120 rijdt. Het prettige van die snelheid is wel, dat alle auto's nu voor mij naar rechts gaan. Deze Volvo is echt een fijne cruise auto. Lekker vast op de weg, genoeg vermogen, en soepel rijden. Onderweg stoppen we een aantal keren, uiteraard op de Fernpass bij de Zugspitze. Daar wordt de laatste Germknödel mit Vanillesauce en Apfelstrudel mit Vanillesauce genuttigd. Verder valt er weinig spannends te melden, Nox doet het prima, en als we eindelijk in Venlo zijn, wippen we even bij MacDonalds aan. Voldaan gaat het verder en om 20.00 uur zijn we weer veilig thuis. Dan volgt het uitpakken, wassen, afijn je kent t wel.

• 30 Oktober 2010 - 22:13

José:

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Ik heb mijn vriendinnetje gemist hoor! :(

• 31 Oktober 2010 - 12:01

Bob En Mia:

Ton en Marlies,

Welkom thuis

Voor je het weet, zit je weer in de dagelijkse
    tredmolen.
    Nog even na genieten en dan er weer met volle moed en energie er tegenaan.

Ton, je bent toch wel zo slim geweest om een kratje Zipfer en Radler mee te nemen om met de kerstdagen nog eens rustig bij de foto´s en film weg te mijmeren en in gedachte weer in de sneeuw in Oostnrijk te zitten

Ton tot van de week

vgr
    Mibo

• 01 November 2010 - 07:10

Trudy:

Welkom thuis.
    Wil graag alle foto's nog een keer bekijken.
    Probeer nog lang na te genieten.