Maandag 25 oktober
Door: MrSnuggles
25 Oktober 2010 | Oostenrijk, Fiss
Het blijft de hele dag maar sneeuwen, allemaal wit koud water. Het waait soms flink hard, de sneeuw stuift alle kanten op. Om een uur of 3 gaan Marlies en ik gemotoriseerd naar Serfaus, naar de M-Preis om boodschappen te doen. We slaan ook weer lekkere dingen in, en rijden vervolgens door naar C3 op de kaart, daar waar de Hiasl Stubn zou moeten liggen. En dat klopt precies, vlak bij de Seilbahn. Marlies gaat binnen even poolshoogte nemen. Ze zijn geopend, het is er heel gezellig binnen en Nox mag mee binnen. Daar gaan we vanavond dus lekker eten. Terug naar huis, het is gelukkig goed te rijden. Volgens de radio staan er in Tirol tal van lange files, LKW's (vrachtwagens) moeten sneeuwkettingen om en PKW's (personenauto's) alleen winterbanden. Er zijn al passen afgesloten tot morgenvroeg. Er ligt hier zo'n 20 centimeter sneeuw maar de doorgaande routes zijn prima te rijden.
Wij gaan thuis in ieder geval lekker een Tiroler soepje nuttigen en wachten tot een uur of zes.
Om zes uur melden we ons in het restaurant, er is zelfs al voor drie personen gedekt, zeer sfeervol en een leuk Tiroler muziekje op de achtergrond. Het eten smaakt uitstekend en het is heel gezellig.
Daar zien ze ons zeker vaker.
's Avonds vermaken we ons weer met tv kijken, puzzelen en badderen. Even de Infrarood Sauna gebruiken.
Verder lekker uitrusten en kijken of we morgen echt ingesneeuwd zijn.
25 Oktober 2010 - 21:06
José:
Ik moet ff reageren hoor!!!hihihi. Ton jij schrijft dat je vergast was? Hopelijk is dat niet waar :-) en was je erg VERRAST?
Ik had al op het nieuws gehoord dat het héel hard zou gaan sneeuwen bij jullie. Erg mooi om t zien denk ik.
De foto's liegen er niet om. Hopelijk is dit geen hindernis voor de terugreis over enkele dagen. Vandaag was het best lekker weer hier.
Geniet nog de laatste dagen en kom weer veilig thuis!