woensdag 20 oktober
Door: MrSnuggles
20 Oktober 2010 | Oostenrijk, Fiss
Deze woensdagmorgen opgestaan en nietsvermoedend de gordijnen opengeschoven, wat denk je......sneeuw, wit, kerst...
Er ligt een pak sneeuw (centimetertje of 5) en alsof 't nog niet genoeg is, 't blijft maar vallen. Ben ik effe blij met m'n winterbandjes. Ik hoop dat ik de sneeuwkettingen niet hoef te gebruiken. Wel apart, Nox uitlaten en wit terugkomen. Verder doen we niet zo veel, wat puzzelen, computeren en koffie drinken.
Zo tegen half 2 komen er stukjes blauwe lucht tevoorschijn, toch sneeuwt t nog steeds. Af en toe komen de bergen aan de overzijde van t dal weer tevoorschijn. Je mag gerust je zonnebril op, zo fel is t licht buiten. Dan stopt 't effe en gaan we om een uur of 3 gemotoriseerd naar Serfaus, om ons avondeten in te slaan. Ook daar is het bijna uitgestorven, maar de M-Preis is open. Ook Foto Mayer laat ons nog binnen, maar dat is het ook zo'n beetje. Terwijl het opnieuw begint te sneeuwen, gaan we weer naar Fiss. Koken, want van al die buitenlucht krijg je honger.
Als de buikjes weer dik zijn, wordt Nox uitgelaten, net als Astrid en ik trouwens. Een flinke wandeling door Fiss, een stukje de almen op, richting Ladis. De kraag hoog opgeslagen en voorovergebogen tegen de sneeuw. Na deze ontberingen smaakt de koffie des te beter. Marlies knutselt vanavond weer kerstkaarten in elkaar en ik ga eens kijken of er foto's tussen zitten die voor publicatie geschikt zijn.
Zo komen we deze dag wel door. Krijgen de kuiten ook een beetje rust.
20 Oktober 2010 - 18:25
Marga En Pieter:
Ja geweldig hoor. Krijg spontaan weer zin in wintersportvakantie.
knuf -
20 Oktober 2010 - 21:22
Bob En Mia:
happy Xmas
Het begint er al aardig op te lijken.Zou maar vast gaan oefenen met het leggen van de sneeuwkettingen.Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit gedaan. zelfs niet tijdens de winterse ritten in Noorwegen. Winterbanden zijn een uitkomst. Jullie vermaken je in ieder geval goed en das het belangrijkste. Zu kalt für die lederhose begrijp ik. Jammer we hadden toch graag die gespierde kuiten willen zien.
Veel plezier we blijven volgen
vgr Mibo
20 Oktober 2010 - 21:26
Bob En Mia:
pssssst ik mis de rode mustang !!!!!!