eerste dag in Fiss
Door: MrSnuggles
17 Oktober 2010 | Oostenrijk, Fiss
Thuis rusten we even uit, beginnen al vast aan een legpuzzel en tegen vijven zetten we weer koers naar Ladis. Na een heerlijke maaltijd brengen we de avond nog door met tv kijken, puzzelen en dit verslagje maken. Voor morgen wordt meer sneeuw voorspeld, dus misschien heb ik uiteindelijk de sneeuwkettingen toch nog nodig.
17 Oktober 2010 - 19:42
Bob En Mia:
Ton en Marlies,
We zijn zelf gisteren thuis gekomen van onze reis naar Italy en hebben met schitterend, helder weer de St.Gotthardpass overgestoken. Bij deze willen we jullie uiteraard ook een heel gemütlich verblijf toewensen in Fiss. Zo te lezen zullen de temperaturen een stuk lager liggen als wij hadden in Italy. maar ook dat heeft z´n gezellige kanten. We zullen jullie belevenissen op de voet volgen en zijn heel benieuwd naar der liebegrüsse aus der lederhose maar pas op dat het geen schreck. schreck meinE lederhose ist weg wordt !!!!!!!!!!!!!
Nogmaals maak er iets gezelligs van.
Groetjes Bob en Mia -
17 Oktober 2010 - 20:41
Marga En Pieter:
Hallo lieve allevier, Nou, jullie hebben het goed uitgezocht. Voor jullie is het al winter maar hier zitten we midden in de herfst. Ton... mooie foto van dat raampje. Ik sla hem op, misschien om een keer te schilderen. Leuk dat Astrid en Nox bij jullie zijn. Geen zorgen over het thuisfront hoop ik nu. Vermaak jullie goed en ik blijf jullie volgen.
Liefs
Marga en Pieter